Home » EERLIJKE HUIDVERZORGING MET BLOOMS & BLOSSOMS

EERLIJKE HUIDVERZORGING MET BLOOMS & BLOSSOMS

EERLIJKE HUIDVERZORGING MET BLOOMS & BLOSSOMS

We staan er niet altijd bij stil wat we op onze huid smeren. Maar zorg dragen voor je huid is belangrijk en met eerlijke producten zorg je extra goed voor je huidje. Dus toen ik Blooms & Blossoms onlangs ontdekte op Instagram, was ik benieuwd. Mooie producten die goed zijn voor je huid ? You got my attention.

Ik moet eerlijk zijn, ik probeer soms wel eens de achterkant van een flesje te ontcijferen maar geef het meestal bij zo een poging snel op. Want wat betekent het allemaal, en wat is nu echt niet ok voor je huid. Niet altijd duidelijk voor mij.

Bij Blooms & Blossoms, een Belgische webshop trouwens, krijg je een duidelijke uitleg. Deze webshop gaat voor eerlijke en natuurlijke huidverzorging met zuivere en plantaardige producten.

Onlangs spotte ik een lichaamsolie met mijn favoriete ingrediënten bij Blooms & Blossoms en plaatste ik mijn allereerste order. Ik was benieuwd naar het product en de levering, want de eerste maal shoppen bij een nieuwe winkel is altijd wel een beetje spannend. En die eerste shopervaring met Blooms & Blossoms deel ik graag met jullie.

blooms and blossoms
blooms and blossoms

De levering zelf verliep prima. Op zondagavond bestelde ik mijn pakje en op dinsdag had ik mijn bestelling in huis.

Alles zat mooi verpakt in een kartonnen doosje, bij de levering zat een mooi bedankkaartje, een paar staaltjes en kortingsbonnen voor je vriendinnen. Allemaal heel zorgvuldig gedaan en je voelt de liefde in dit pakje. Hier zit iemand achter die met veel passie werkt.

blooms and blossoms

Ik kocht de Energieopwekkende lichaamsolie van MOA met citroengras. Ik hou enorm van deze geur. Dus ik was super benieuwd want op een webshop kan je jammer genoeg nog niet ruiken wat je koopt 😉

blooms and blossoms

De geur was helemaal zoals verwacht, een frisse geur, ideaal om je ochtend goed en vol energie te starten. Naast citroengras ruik je ook marjolein en eucalyptus in de olie. De olie zelf dringt snel in de huid. Je hebt geen plakkerig gevoel en de geur is zalig. Veel liefde voor dit product dus.

Op de website zelf lees je over de afkomst van het product (biologisch gekweekte producten in een boerderij in Somerset, UK), vind je alle ingrediënten en ook tips voor gebruik. Deze olie is bijvoorbeeld niet geschikt bij zwangerschap.

De lichaamsolie is een toppertje en staat mooi op mijn lavabo zodat ik hem zeker niet vergeet te gebruiken s’morgens. Dat het flesje dan ook nog eens heel mooi is, is leuk meegenomen.

Mijn conclusie : Blooms & Blossoms is een hele fijne webshop met een mooie selectie van natuurlijke en eerlijke huidverzorgingsproducten. De service is top en de lichaamsolie die ik kocht is voor mij echt een zalig product.

Koop jij eerlijke huidverzorging ? Ben je iemand die bewust shopt op vlak van huidverzorging of gaat dit een beetje aan je voorbij ? Ik hoor het graag in de comments.

Liefs,

Ellen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?