Home » Face sculpting buccal getest

Face sculpting buccal getest

Face sculpting buccal getest

Face sculpting buccal, je hebt het misschien al eens horen vallen of je hoort het nu in Keulen donderen. Het klinkt apart, je kan er je misschien niks bij voorstellen of toch weinig, en vraagt je waarschijnlijk af… Wat heeft Boontje nu weer getest 😉 Help is on the way want ik testte deze gezichtsbehandeling onlangs bij Fédor en leg je met plezier mijn ervaring uit en ja, je komt ook te weten of er kwijl aan te pas kwam of niet.

Face sculpting buccal wa’s da?

Face sculpting buccal is een gezichtsverzorging waarbij je gezicht en hals intens gemasseerd worden. Zie het als een soort van face gym, lymfedrainage, een gezichtsmassage waarbij je bindweefsel intens gemasseerd wordt. Deze behandeling belooft een goede doorstroming van je huid, voert je afvalstoffen beter af, je huid neemt meer zuurstof op en ook voedingsstoffen in je huid worden makkelijker opgenomen. Klinkt geweldig toch?

Een klein apart deel aan de massage… de schoonheidsspecialiste gaat ook te werk rond je mond en gaat dus met haar vingers rond je lippen en in je mond om ook daar voor een goede doorstroming te zorgen. Gaat er al een wenkbrauw even gaan fronsen? Geen zorgen, ik deed het en ’t was helemaal ok. Maar meer details hieronder.

Tell me more… Tell me more…

Waar liet je de behandeling doen?

De face sculpting buccal is een nieuwe behandeling die je kan laten doen bij Annick van Fédor. Deze topmadam is alle beautytrend voor, schoolt zich constant bij en brengt je ook helemaal tot rust in haar prachtige zaak. Alles is tot in de puntjes verzorgd: een rustige verzorgingsruimte met cosy haard, een lekker aromatisch watertje, super zachte handdoeken,… je komt instant tot rust. Annick legt je eerst alles zorgvuldig uit voor de behandeling start en heb je vragen, dan beantwoordt ze deze met plezier.

Maar hoe verliep dat nu echt?

First things first. Ik ben een mama van 3 met een peuter die in de ‘ik ben 2 en ik zeg nee’-fase zit dus laten we zeggen dat toen ik aankwam bij Annick van Fédor, de wallen groot waar en de vermoeidheid hoog. Maar blijkbaar was dat de ideale mood voor de face sculpting buccal 🙂

Eerst werd mijn huid zacht gereinigd en startte de behandeling met een zachte massage. Annick had me al gewaarschuwd dat de behandeling best intens kan voelen en ja ja, na de zachte start, was het tijd voor the real deal.

Met neerwaartse beweging werd mijn hals gemasseerd. Weg afvalstoffen, weg! Je voelt bijna letterlijk dat ze je huid aan het strak wrijven is. Zelf heb ik daar helemaal geen probleem mee. Ik vond dit persoonlijk best ontspannend en mijn piekerhoofd ging ook letterlijk stil gaan staan. Het was gewoon go with the flow in de professionele handen van Annick.

Na de hals, komt je gezicht aan de beurt. Door de stress, draag ik best veel spanning in mijn kaken en dat voelde Annick heel goed aan. Mijn wangen werden extra goed gemasseerd om die stressknobbels er uit te masseren. De bewegingen zijn best specifiek. Kort en krachtig worden stress en knobbeltjes waar slechte doorbloeding is weggewerkt.

Ook je voorhoofd wordt goed aangepakt en natuurlijk ook, het meest spectaculaire (op foto dan…) worden je lippen/mond gemasseerd. Zelf moest ik hier niet echt een klik maken. Annick weet heel goed wat ze doet en is hyper-hygiënisch. Handschoenen aan en de massage aan de lippen kan beginnen. Rond de mond merkte ze kleine ‘bolletjes’ bij mij, wat er op wees dat de doorbloeding daar toch niet zo goed zat. Je lippen worden ook op elkaar gedrukt en gemasseerd en stilletjes hoopte ik dat dit me extra volumineuze lippen zou geven 🙂 Bye, bye Kim K, hier is Ellen duckface 🙂

Heb je gekwijld?

Dit schoot dus tijdens de behandeling in mijn hoofd. Ja lap, straks begin ik hier te kwijlen :). Ik vroeg het aan Annick: ‘Euh, gebeurt dat eigenlijk soms?’. Wel laten we het zo zeggen, we zijn ook gewoon maar mensen en de ene persoon heeft al iets meer speekselvorming dan de andere. Je kan dus gewoon lekker jezelf zijn (met of zonder kwijl). Ik ben uiteindelijk voor zonder kwijl gegaan.

Zie je resultaat?

Direct na de behandeling en haar

Direct na de behandeling kan je huid best wat rood zien. Zelf heb ik een gevoelige huid dus zag ik best een beetje rood. Maar na 10 minuutjes was dit weg. Ook je hoofdhuid wordt mee gemasseerd, dus een behandeling boeken wanneer je je haar in de plooi wilt houden, is niet het beste idee.

Mijn mood na de behandeling

Mijn eerste gevoel na de behandeling was: ‘Whaw, ik ben super ontspannen’. De stress werd letterlijk uit mijn gezicht weggemasseerd en ik voelde me super relax.

Mijn huid na de behandeling

Maar natuurlijk wil je weten hoe mijn huid er uitzag na een paar dagen… En ik kan alleen maar positief zijn. Mijn huid was mooi glowy en gezond. Eén puistje kwam piepen op mijn voorhoofd als resultaat van de behandeling want het is uiteindelijk ook een soort van detox voor je huid.

Mijn huid na de face sculpting buccal kan ik dus omschrijven als stressvrij en glowy. Mijn mood na de behandeling is ‘free as a bird’ en even helemaal ontprikkeld. Zalig toch.

Raad je het aan?

Volmondig ja. Persoonlijk vind ik het een topbehandeling. Zalig als je houdt van iets intensere massages en eens helemaal wilt ontspannen. De producten die Annick gebruikt zijn trouwens zalig en ruiken super fijn. Het resultaat is ook zichtbaar en je ziet je huid opleven. I like.

Waar moet ik zijn?

Zin gekregen om zelf de behandeling te testen? Bij Annick van Fédor ben je in goede handen. Via haar website kan je haar makkelijk contacteren. En euhhh, laat me eens weten wat jij er van vond eh (en of je gekwijld hebt of niet) 🙂

LEES OOK: REVIEW : DERMAPLANING UITGETEST BIJ Fé D’OR

Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met Fédor.

Share:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?