Home ยป Matching truien voor hem en haar

Matching truien voor hem en haar

Matching truien voor hem en haar

De herfst komt er aan! Ja, ja, deze week was het al redelijk duidelijk dat de zomer ten einde loopt. De langverwachte regen is gearriveerd en de truien mogen weer bovengehaald worden.

Matching – yeay or nay ?

Matching met the boyfriend of the husband? Sommigen gaan er af en toe voluit voor. Anderen vinden het een no-go. Ik liet me toch even gaan met het truien-seizoen in het vooruitzicht en maakte 3 stylings waar je je boyfriend/girlfriend look op elkaar afstemt. Ik beloof dat ik niet te corny ben gegaan ๐Ÿ™‚

Preppy

Laten we klassiek starten. Je kan niet fout gaan met een mooie, klassieke coltrui in camel. Ik combineerde ze zowel voor hem als haar met een geruite broek, classy loafers en een zwarte riem. Een subtiele outfit die helemaal business proof is.

Hem: Trui – hemdvoorhem.nl / Broek, loafers, riem – Zalando
Haar: Alles – H&M

Sporty

In het weekend gaan we voor casual en met een hoodies zit je goed want ze zijn nog altijd een trend. Voor hem koos ik een grijze hoodie met rits, casual met jeans en all stars. Voor haar ging ik voor een girly hoodie in het roze met een comfy legging en matching all stars. Ideaal om even kort ’t stad in te trekken voor een koffie en kort shoptourtje.

Hem: Hoodie – hemdvoorhem.nl / Jeans en Sneakers – Zalando
Haar: Hoodie en legging – H&M / Sneakers – Zalando

Kleur

Durf kleur te dragen. Ja, ook mannen staan leuk met kleur. Ik ging voor herfstkleuren met oker en kastanjebruin. Voor zijn look, koos ik voor een okerkleurige trui met ribfluwelen broek en sneakers om het iets sportiever te maken. Voor haar look, ging ik licht de 70’s stijl op met cropped truitje met strepen, een gebreide kokerrok en leuke korte laarsjes.

Hem: Trui – hemdvoorhem.nl / Broek en sneakers – Zalando
Haar: Trui – H&M / Rok en laarsjes – Zalando

Zoek je zelf nog een leuke trui voor je lief? Toffe truien vind je bij hemdvoorhemd.nl en ook aan classy coltruien hebben ze geen gebrek.

Wat denk je? Zie jij je lief en jezelf al lopen in zo’n matchende outfits? Of is het een regelrechte no-go? ๐Ÿ™‚

Deze blogpost kwam tot stand met hemdvoorhem.nl.

LEES OOK: Shit, ik ben 39

Share:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?