Home » HELLO KITTY MONDMASKERS

HELLO KITTY MONDMASKERS

HELLO KITTY MONDMASKERS

Ok je kent me (of je kent me nog niet), maar doe een samenwerking met ‘Hello Kitty‘ en ik ben de eerste in de rij om het te gaan kopen (als het mooi is of course). Dus toen mijn oud-collega die bij Levi Strauss werkt me liet weten dat ze Hello Kitty mondmaskers online hadden gezet die ochtend dan ja… kan je al raden wat er gebeurde. Wie zat er na dat bericht direct al te surfen naar de Levi’s site ? Jep, ik natuurlijk.

Hello Kitty Love

De maskers komen in 2 versies. Eentje enkel met Hello Kitty print en eentje met een deel van de Sanrio familie m.a.w. Hello Kitty en vriendjes. Ik kocht ze uiteraard alle twee en koos voor maat L. Ik had wel even afgestemd met de klantendienst welke maat ik moest nemen want er stond niet veel uitleg bij. Maar nadat de persoon aan de lijn even keek naar vergelijkbare maskers op de site, was het duidelijk dat L het beste past voor volwassenen.

Tip : ik schreef me in voor de nieuwsbrief en kreeg zo gratis verzending. Want de verzendkost is eigenlijk even duur als het masker zelf. Leuk extraatje, je krijgt ook 10% korting op je aankoop bij het inschrijven op de nieuwsbrief.

Omkeerbaar

Wanneer ik ze ontving was ik aangenaam verrast. De maskers werden netjes geleverd na een paar dagen en zaten mooi verpakt. Wat ik niet door had toen ik ze bestelde, is dat de maskers omkeerbaar zijn. Het mondmasker heeft een mooie roze of gele binnenkant, ideaal voor wanneer je even een neutrale dag hebt en liever geen printje draagt.

Qua maat zijn ze voor mij wel iets te groot. De rekkertjes moet ik korter knopen, en het masker zelf een beetje omplooien om te vermijden dat het over mijn ogen schiet. Ik heb ze nu al een paar maal gewassen op 60°C en in de was blijven ze wel heel mooi. Ze krimpen niet en de kleur blijft fris.

Dus wat kan ik zeggen. Ik ben er heel er blij mee of course 🙂

Kies jij voor een vrolijk mondmasker ? Of ga je toch voor een neutrale versie ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?