Home » JANUARY IN PICTURES

JANUARY IN PICTURES

JANUARY IN PICTURES

Hier gaan we weer. Ik blijf nog even een maand in foto’s posten. Vinden jullie het nog leuk om achter de schermen van Hello Boontje te kijken ? Geef me gerust een seintje per mail, in de comments, via Facebook of Instagram… Ik hoor graag jullie feedback, lieve lezers x

 

De eerste dag van het nieuwe jaar worden er traditiegetrouw cadeautjes uitgedeeld door mijn ouders aan de kleinkinderen. Dit jaar was ik een beetje jaloers op het boek van mijn nichtje 😉 Zelf poppenkleertjes maken, patroontjes inclusief ? Sounds like fun | Kerstvakantie is … gewoon lekker niksen en met de kindjes wat rommelen | En is ook gewoon lekker lang in je pyjama rondhangen | En onverwachts cadeautjes winnen | En eens naar de film gaan met de kiddos. Coco is een aanrader | Eén van mijn goede voornemens is … het huis wat inrichten. Ik kocht Insta Interieur van Anne-Catherine Gerets om wat inspiratie op te doen | Gezond eten … nog zo een goed voornemen 🙂 | #stipit super campagne van Ketnet. Ik deed mee | Beetje groen in huis gehaald | Helemaal onder de indruk van de tassencollectie die A ka so uitbracht. Zeker het merk eens gaan checken | Een ontbijtje met de bestie voor haar B-day |

 

Donkere dagen vragen kaarsjes in huis | Eindelijk The Last Jedi gaan zien | Een zalige zonnige zondag is gewoon genieten | Nog eens een Sandra Bekkari gerechtje uitgetest | De nieuwe collectie van Astrid Black Label bij Zeb is top | Wunderbar event in Brussel | Healty breakkie for the win | Een zelfzame zonnige dag. Zalig | De zwemlessen zijn terug gestart | En ik lees terwijl mijn nieuwe aanwinst | Familiebezoek in Nederland <3

 

Een berichtje krijgen van de winnares van de clutch en happy worden van die blije blik | Mijn zus haar nieuwe bril zelf eens passen 😀 | Een ziek jongetje in huis dus samen na een nacht wakker zitten even op adem komen in de zetel met een veel te laat ontbijt | Een prachtige zonsondergang | Zelf maar een GUST ontbijtje maken wanneer je zoontje nog ziek is en je je ontbijtje met je man annuleert. Thuis is ook best gezellig | Een pakje met lentespulletjes krijgen | Zelf grieperig worden en je zetel niet uit kunnen |

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?