Home » SALE SCORE : THAT SANDRO COAT

SALE SCORE : THAT SANDRO COAT

SALE SCORE : THAT SANDRO COAT

Processed with VSCO with s2 preset

De solden zijn bijna voorbij en ik heb het redelijk rustig gehouden. Maar één sale item gekocht tot nu toe. Ok, ze lopen nog tot en met morgen, dus you never know what’s gonna happen.

Processed with VSCO with s2 preset

Mijn soldenkoopje vond ik in Designer Outlet Roermond, bij Sandro meer bepaald. Ik vond er deze leuke kaki mantel met nog eens extra korting op de outlet prijs (woehoe !). Ik was helemaal verkocht. Hij valt heel mooi op de schouders, heeft een goede snit en de bomber mouwen maken het extra cool en iets sportiever.

Processed with VSCO with s2 preset

Ik ben trouwens grote fan van het merk Sandro. Het is best prijzig als je iets in de nieuwe collectie koopt dus tijdens de solden is dit mijn must visit. De snit van hun jasjes vind ik super. Een paar jaar terug kocht ik een blazerjasje van dit merk en het is nog altijd één van mijn favorieten. De stuks zijn klassiek maar altijd met een twist, ergens een aparte afwerking of een leuk detail. Love it.

Processed with VSCO with s2 preset

De mantel droeg ik hier lekker casual op een skinny jeans, sneakers en licht roze trui. Super comfortabel en ideaal voor een casual dagje naar de stad.

Maar je kan de mantel ook fijn combineren op een meer formele outfit of office look.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

WEARING  //  Coat – Sandro  /  Pink jumper – Primark  /  Skinny jeans – Primark  /  Sneakers – Adidas  /  Handbag – Louis Vuitton  /  Hat – Weekend

Wat heb jij gescoord tijdens de solden ? Best benieuwd naar jullie koopjes.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

 1. Laura
  17/10/2019 / 23:09

  Hoi! Oh, ik heb zo’n spijt dat ik deze jas niet gekocht heb toen hij in de Bijenkorf hing. Ik twijfelde, heb hem laten hangen en altijd spijt gehad. Maar misschien ben jij hem wel zat na bijna 2 jaar? Mag ik hem dan van je overnemen? Je zou mij er erg blij mee maken☺️ Hoor graag van je! Groetjes, Laura

  • helloboontje
   Auteur
   19/10/2019 / 10:28

   Hi Laura, blij dat je hem uiteindelijk gevonden hebt. Groetjes x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?