Home » HOW I REALLY LIKE TO CELEBRATE VALENTINE’S DAY

HOW I REALLY LIKE TO CELEBRATE VALENTINE’S DAY

HOW I REALLY LIKE TO CELEBRATE VALENTINE’S DAY

Valentijn komt dichterbij honey’s en ik vraag me we af hoe jullie ten opzichte van de dag der liefde staan. Vinden jullie het ‘platte commerce’ of komt de romanticus naar boven en wordt het een dag vol rozenblaadjes en cadeautjes ?

Persoonlijk moet het allemaal niet zo spectaculair zijn voor mij. Ik vind het best leuk om iets in te lassen met de husband : een movie night, een dinner date,… Cadeautjes uitwisselen gebeurt soms maar het is niet dat we standaard ieder jaar op zoek gaan naar een cadeautje voor elkaar. Maar het leek me wel eens leuk om met jullie wat ideetjes voor Valentijn te delen. Zo leren jullie ook een beetje mijn favoriete restaurants, bloemen, etc. kennen.

Dinner Date

20170622_203103

Lekker gaan eten is one of our favorite things to do als koppel. Het gebeurd niet echt veel, wegens druk druk druk maar 1 á 2 maal per jaar gaan we graag eens heel lekker gaan eten in ons favoriete restaurant is ’t Aards Paradijs. Ook nog op de wishlist : de fijnere Japanse keuken die je vindt bij Amatsu of Tanuki … aanraders.

Bloemen

20170529_175058

Misschien niet het meest originele cadeau maar ik hou van een mooi boeket bloemen in huis. Favorieten zijn pioenrozen en tulpen. Instant happiness.

Juwelen

oorbellen

Love Earrings – Asos

Nog zo een cliché maar hey, diamonds are a girl’s best friend. Euhhh en faux bijoux zijn je portefeuille’s beste vriend. Ik vond deze op Asos en ze zijn helemaal mijn ding, volledig Valentijnsproof en lekker cool. Ik denk dat ik ze gewoon voor mezelf koop 😀

Going out

20180113_165059

Of het nu een cinemabezoek, een wellness , een concert of gewoon eens aan zee uitwaaien is, making memories are the best gifts vind ik persoonlijk. Quality time is mijn all time favorite.

Heel erg benieuwd of jullie al aan het plannen zijn of op zoek naar dat ideale cadeau. Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

4 Comments

  1. 29/01/2018 / 10:10

    Wij houden ook van dinner dates of avondjes naar de film. Het Aards Paradijs ken ik, maar we gingen er nog nooit. En Japans vind ik zelf heerlijk, maar mijn man jammer genoeg niet, dus daar kunnen we Valentijn niet echt doorbrengen. 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?