Home » PYJAMA BLOUSE AND GLITTER SOCK BOOTS

PYJAMA BLOUSE AND GLITTER SOCK BOOTS

PYJAMA BLOUSE AND GLITTER SOCK BOOTS

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Denk je de foto’s weg en lees je enkel de titel dan kan het beeld dat je dan voor ogen krijgt, best bizar zijn. Maar gelukkig zijn er foto’s om mijn favoriete combinatie toe te lichten 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Een tijdje terug had ik een kleine shoppingsessie met mijn nicht en zus in Primark en kwam ik naar huis met een gebloemde pyjama in satijn en glitter sock boots. Die botjes had ik mijn oog laten op vallen al 3 bezoeken terug maar steeds twijfelde ik. Tot ik ze die dag aan de helft van de prijs zag staan en ja, dat gaf me dat laatste duwtje in de rug.

Processed with VSCO with a6 preset

De print van de pyjama en de glans van de stof vond ik eigenlijk zo mooi dat ik de blouse gewoon overdag ben gaan dragen. Pyjama blouses zijn nog steeds een hot item en deze blouse combineerde toch zo lekker met mijn velvet culotte.

Processed with VSCO with a6 preset

De tip om zo een blouse ook overdag te gaan dragen, kreeg ik trouwens door de filmpjes te kijken van één van mijn bloggers die ik ontdekte vorig jaar : Polienne of Paulien. Ze filmt nu voor Contour en de kleine video’s (van alle bloggers die op dit kanaal filmen eigenlijk ) zijn mijn favoriete tijdverdrijf op een luie zondag.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Maar goed, terug naar de outfit. De outfit combineerde ik met de sock boots en ik gooide er nog mijn grijze mantel over. Eentje die je mooi dichtknoopt met een lint. Een peignoir-mantel met een pyjama blouse … klinkt gevaarlijk 🙂 Maar in mijn ogen werkt het.

Processed with VSCO with a6 preset

Benieuwd wat jij van deze combinatie vindt. Ik hoor het graag in de comments.

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  /  Blouse – Primark  /  Culotte – Uniqlo  /  Knitwear – Levi Strauss  /  Coat – Weekend by Max Mara  /  Sock boots – Primark  /  Necklace – gift from my grandmother  /  Bracelet – & Other Stories

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

3 Comments

  1. Nathalie Demeester
    26/01/2018 / 06:23

    Heel erg leuke combinatie; je straalt ermee!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?