Home » MAKE-UP REVIEW : PRIMARK NUDES COLLECTION

MAKE-UP REVIEW : PRIMARK NUDES COLLECTION

MAKE-UP REVIEW : PRIMARK NUDES COLLECTION

Processed with VSCO with s2 preset

Ok voor ik deze blogpost start moet ik even een shout out doen naar de blogster Vera Camilla. Ik ben zo een grote fan van haar geworden. Ik heb haar al een paar maal vermeld hier en op Instagram maar de manier hoe ze producten reviewed op haar youtubekanaal is gewoon zalig en fun. Ik ben er toch wel een beetje aan verslaafd en … ik moet bekennen… Als ze iets aanraadt ben ik best wel getriggerd en krijg ik zin om te testen. Dus ja deze make-up review komt naar aanleiding van één van haar filmpjes.

Processed with VSCO with s2 preset

Primark bracht namelijk een tijdje terug een prachtige collectie uit die helemaal draait rond ‘Nudes’. Yes, natural colours dus en er zat terug zo een prachtig groot palette bij (remember mijn glitter palette review ?).

Nude colours zijn helemaal in sinds de zusjes Kardashian zelf een make-up collectie uitbrachten. Check eens zeker eens de collectie KKW van Kim Kardashian en zie de gelijkenis. Je snapt het zeker na het vergelijken van de producten.

Bij het shoppen ging ik voor het ‘Nudes’ palette, 2 crème oogschaduwkleuren, een lipstick en een highlighter.

Processed with VSCO with s2 preset

Colour ‘Whipped’ and ‘Viva Las Vegas’

Processed with VSCO with s2 preset

Uit de crème oogschaduw collectie koos ik twee kleuren. Ik koos voor de kleuren ‘Whipped’ (lichte kleur) en ‘Viva Las Vegas’ (donker).

Processed with VSCO with s2 preset

De kleur ‘Whipped’ is echt een huidskleur en kan prima als basis op het oog. ‘Viva Las Vegas’ is donkerder en lijkt me prachtig voor overdag of voor een bruine smokey eyes look te maken. Beide hebben veel pigment en voelen heel zacht.

Processed with VSCO with s2 preset

Colour ‘Birthday Suit’

Processed with VSCO with s2 preset

Voor de lipstick koos ik voor de kleur ‘Birthday Suit’, een mat bruine tint met een hint roze in. Bij het swatchen vond ik het een prachtige kleur. Bij het opdoen, vind ik hem iets minder. Ik krijg bijna een foundation-look op mijn lippen. Daarom doe ik nu eerst een beetje lipbalsem op. Dan is hij minder intens van kleur en prima te dragen. De lipstick heeft ook een geurtje (waar ik niet zo van hou), maar uit ervaring weet ik dat ik hieraan wen.

Processed with VSCO with s2 preset

Colour ‘White’

Processed with VSCO with s2 preset

De highlighter in kleur ‘White’ komt in een stick met sponsje op de achterkant. De gelijkenis met KKW is hier groot. De kleur is prachtig en is mooi roze parelmoer. De textuur is superzacht. Dit vind ik echt een topper.

Processed with VSCO with s2 preset

En dan het palette… 28 kleuren in een prachtige doos. Licht, donker, mat, parelmoer,… Bij het swatchen voelden ze superzacht aan en ze hebben allemaal veel pigment. Dit is een palette waarmee je veel mooie looks kan creëren en zowel looks voor overdag of s’avonds. Eén opmerking, ik merkte wel bij het swatchen dat er soms kleur samenklitte en dus kleine vlekjes gaf in de swatch. Beetje uitkijken bij het opbrengen dus.

Hieronder vind je alle kleuren per rij van boven naar onder geswatched.

Processed with VSCO with s2 preset

Rij 1

2018-04-03-01-06-17-1.jpg

Rij 2

2018-04-03-01-06-28-1.jpg

Rij 3

2018-04-03-01-06-47-1.jpg

Rij 4

Het palette bestaat uit veel bruin tinten, lichte kleuren, koude en warme tinten. Vooral de 3de rij is mijn favoriet. De rood-bruine kleur vind ik prachtig. Maar ook de mat bruine tinten en lichte basiskleuren spreken me enorm aan. Dit is een palette voor elke dag.

Kan jij je vinden in deze nude trend in make-up land of ga je toch voor iets feller ? Laat het me weten in de comments <3

 

 

8 Comments

 1. 05/04/2018 / 19:58

  Leuk artikel en wat een mooie foto’s!! Ik ga dit weekend naar Arnhem en ga dat palette nu zeker eens gaan zoeken in de Primark ?

  • 07/04/2018 / 17:58

   Ohh wat leuk ! In Gent lag het meeste er nog deze week. Maar het kan soms snel gaan bij Primark x

 2. 19/05/2018 / 17:53

  Leuke blog! Goede review met goede swatches. Dat klitten zie ik inderdaad bij de donkerbruine kleur. Maar het palette ziet er wel heel mooi uit. Echt wwn eyecatcher. Ik volg je! ? Mentje

  • 19/05/2018 / 20:01

   Hi Mentje! Bedankt voor je fijn bericht. Het is nog steeds 1 van mijn favoriete palletjes. x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?