Home » MIJN SOLDENTIP : DE JUMPSUIT

MIJN SOLDENTIP : DE JUMPSUIT

MIJN SOLDENTIP : DE JUMPSUIT

Ik draag : Jacqueline de Yong jumpsuit gevonden bij Zeb Fashion ; Aliexpress handtas ; Stradivarius schoenen (oud)

Mijn favoriete tijd van het jaar komt er aan ! De solden. Ze zijn nog niet officieel begonnen maar veel winkels geven wel al koppelkorting of fluisterkorting en daarom geef ik je alvast mijn soldentip mee : de jumpsuit.

Mijn soldentip : de jumpsuit

Persoonlijk vind ik een jumpsuit één van de makkelijkste items in mijn kleerkast. Geen idee wat aan te doen voor werk ? Jumpsuit. Heb je een feestje en wil een makkelijk zittend item ? Jumpsuit. Je trekt het aan en je bent klaar om te vertrekken.

Een jumpsuit kan je makkelijk afkleden voor een feestje met de juiste juwelen. Ga voor statement oorbellen of een mooie ketting, heels en een elegante clutch et voila je feestlook is af.

Heb je een casual vriendinnendate ? Combineer je jumpsuit met sneakers of sandaaltjes, een bikerjasje en leuke armbandjes en je hebt een toffe look voor een dagje op stap met de girls.

En dan heb ik het nog niet gehad over de makkelijk zittende, los vallende stof. Ideaal voor tijdens de zomer zo een luchtig stofje.

Deze jumpsuit vond ik al met 40% korting in de solden en is echt een koopje. Ik viel helemaal voor de roze zwarte print en de stof is echt aangenaam op de huid. Mijn nieuwe aankoop droeg ik al voor een feestje en op het werk en je zal er me deze zomer nog veel in zien.

Ik ben alvast benieuwd of jij ook deze zomer voor een jumpsuit kiest. Laat het me weten in de comment.

Liefs, Ellen

Lees ook : HOE COMBINEER JE PAARS IN JE OUTFIT ?

4 Comments

 1. 20/06/2019 / 22:52

  Nou, kijk morgen maar eens op mijn blog! Kun je gelijk mee doen aan de link up???
  Maar dat is een hele mooie die je daar t draagt! Geweldige kleuren!

  • helloboontje
   Auteur
   04/07/2019 / 15:02

   Dank je wel Nancy

 2. 21/06/2019 / 19:01

  Toffe jumpsuit en hij staat je ook heel mooi! Ik ben zelf ook fan van jumpsuits maar heb er niet zo veel. Maar die die ik heb draag ik wel héél graag. Alleen iets minder handig met naar toilet gaan maar kom, dat nemen we er bij 😉

  • helloboontje
   Auteur
   04/07/2019 / 15:01

   Ja dat toiletbezoek is inderdaad niet handig aan een jumpsuit. ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?