Home » POP COLOURS

POP COLOURS

POP COLOURS

Knipsel3

So… Ik heb een paar tassen op m’n tweedehands verlanglijstje staan. Eentje heb ik gevonden op m’n favoriete tweedehandssite 2dehands.be. De andere vond ik via Instagram.

Voor tweedehands designerbags ben ik altijd voorzichtig en vraag ik veel info en foto’s voor ik in onderhandeling ga 😉 Ik laat designertassen ook meestal controleren op purseblog.com om na te gaan of de tas authentiek is. We don’t wanna pay money for a fake one, right ?

De tassen die ik op het oog heb, zijn in felle pop colours. Degene die ik op tweedehands vond is bright yellow <3 De andere is electric blue. Is het het goede weer dat me doet verlangen naar zo fel gekleurde tassen… Of de lente die echt gestart is ? I don’t know, what I do know is that I like them a lot.

De electric blue one heb ik ontdekt via Instagram. De shop Streisant uit Hasselt had me toegevoegd en zo heb ik de shop ontdekt. De selectie ziet er best wel ok uit. Enkel jammer dat het zo ver ligt. Effen vlug binnen springen zit er niet onmiddellijk in 😉

Electric Blue Chanel Bag – Labelcrush

Bright Yellow Chanel Bag2dehands.be

Bron foto’s : Yellow Chanel BagYellow Chanel Bag with BomberBlue Chanel Bag with Blue SkirtBlue Chanel Bag with Scuba Outfit

 

 

 

1 Comment

  1. Pingback: 100 BLOGPOSTS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?