Home » SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

_KCC4165

I love to combine secondhand goodies with new stuff. De eyelet sweater die ik onlangs kocht, past perfect bij m’n tweedehands Chanel tas en m’n vintage zonnebril.

_KCC4151x

De tas heb ik gescoord bij Labellov. Ze verkopen tweedehands designerstuks voor een zacht prijsje. Geen zorgen over fake en een duidelijke beschrijving. Zo weet je direct hoe ‘vintage’ je favoriete item is. Ze houden momenteel een ‘Spring Sale‘, dus je krijgt nog eens extra korting. Go and check it out 🙂

_KCC4230.jpg

De zonnebril heb ik van m’n zus gekregen. Hij is ondertussen denk ik toch zo een 20 jaar oud. A bit quirky but I like that 😛

And yesssss… In de blogpost On My Mind vertelde ik jullie dat ik helemaal verliefd was geworden op de eyelet sweater van Zara. Ik vond hem zo cool. Hij bleef in m’n hoofd spoken dus ik moest hem gewoon halen. He was perfect dus de beslissing viel onmiddelijk. Sold 🙂

WEARING

Eyelet Sweater – Zara

Grey Skinny – Primark

Sneakers One Star – Converse

Chanel Bag – Labellov

Sunglasses – Vintage

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?