Home » STATEMENT JEWELRY : THE SHOPPING HAUL

STATEMENT JEWELRY : THE SHOPPING HAUL

STATEMENT JEWELRY : THE SHOPPING HAUL

Processed with VSCO with s2 preset

all found at Primark

Statement oorbellen… ik kan er niet genoeg van krijgen. Begin deze week vonden jullie op mijn blog al een outfitpost waar ik één van mijn favorieten deelde. Maar de obsessie is real dus toen ik vorige week in Primark belandde heb ik me even laten gaan. Er belandden zo waar nog 4 extra items in mijn boodschappenmandje. Gelukkig gaan ze allemaal voor een prikje.

Processed with VSCO with s2 preset

Dit paar was mijn eerste keus. Ik vind ze zo leuk. Ze zijn best groot maar omdat ze zwart zijn vind ik ze niet te opvallend.

Processed with VSCO with s2 preset

Dit is statement to the extreem. Subtiel kan je ze zeker niet noemen, maar ik vond ze zo cool. Net enorme waaiers aan je hoofd 😀

Processed with VSCO with s2 preset

Hoops vind ik altijd goed en deze zijn heel leuk gepimpt met fel oranje pompons. Ik had ze een tijd terug al gespot op Instagram en in het echt vond ik ze nog leuker.

Processed with VSCO with s2 preset

De tassel earrings, deze heb je al mogen ontdekken begin deze week. In hun collectie hebben ze ook leuke in zacht roze, fel roze, you name it. Je vindt ze in verschillende kleuren en bij verschillende ketens.

Processed with VSCO with s2 preset

Gouden rechthoeken. Mimimal en basic maar het kan toch je outfit dat extra geven. Het was wel even zoeken naar een goed paar want het metaal was niet bij elk paar zo mooi geborsteld als bij deze die ik kocht.

Hou jij van statement jewelry of ga je eerder voor kleine subtiele juwelen ? Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?